Idiomes >
ESTAT DE LA COMANDA
PRODUCTES: 0
PREU: 0,00 €
INICI
NOVETATS
GUIA DE COMPRA
EL MEU COMPTE
EMPRESA
CONTACTE
visita la nostra
BOTIGA FÍSICA
FITXA TÈCNICA
foto  1 de 1
Títol: KAMISHIBAI. PEQUEñO TEATRO DE PAPEL

ISBN:
Edat recomanada: TOTES LES EDATS
Editorial: Ekaré
Idioma: Castellà
L'opinió de Chus: Disponible 6 títulos en láminas para contar con el teatrillo. "El rey Mocho", “El Sol, la Luna y el Agua”, "La tortilla corredora", "Los siete cabritos", “Rojo corazón” y “La otra orilla”. Detalles técnicos Medidas: 45 x 37,5 x 5,5 cm Material: Contraenchapado de abedul Impresión: Serigrafía
Gènere: Àlbum ilustrat
Estat: Consultar disponibilitat
Preu: 72,70 €
Llibre sobre: .
Descripció: El Petit Teatre de Paper d'Edicions Ekaré Sud és una eina que contribueix al desenvolupament del llenguatge en nens i nenes de 0 a 10 anys i els convida a iniciar-se en el plaer de la lectura. Inspirat en la tradició japonesa del kamishibai, és una senzilla manera de narrar històries fent servir una estructura de fusta en forma de teatret on es presenta una seqüència de làmines il·lustrades.

L'estructura s'obre com un escenari de teatre i té una ranura interior que serveix per lliscar les làmines, sempre impreses a tot color. Al revers de la làmina final es pot llegir el text dels contes, que són versions de llibres publicats per Edicions Ekaré, o històries creades exclusivament per al kamishibai.

A més de donar suport a la lectura en veu alta, el Petit Teatre de Paper vol inspirar els nens i nenes a crear els seus propis contes per després llegir-los als seus companys.
Afegir
QUANTITAT:
Google Maps
localitza'ns fàcilment
C / La Ordana, 14 · Sant Joan d'Alacant, 03550 Alacant (Espanya)
Tel. 965650208 · www.llibresinfantils.es