Idiomes >
ESTAT DE LA COMANDA
PRODUCTES: 0
PREU: 0,00 €
INICI
NOVETATS
GUIA DE COMPRA
EL MEU COMPTE
EMPRESA
CONTACTE
visita la nostra
BOTIGA FÍSICA
FITXA TÈCNICA
foto  1 de 1
Títol: TIRALLONGUES DEL CEL I LA TERRA

ISBN: 9788490574942
Edat recomanada: TOTES LES EDATS
Editorial: Estrella Polar-2014
Autor: Gianni Rodari/Bruno Munari
Nombre de pàginas: 214
Idioma: Català
L'opinió de Chus: Amb aquest llibre, Rodari va començar a fer-se conegut entre el gran públic entrant directamenta les escoles i a les cases de molts nens. Tirallongues del cel i la terra és una acurada seleccióde poemes a cura de Giovanni Arpino, publicats en altres reculls de l'autor entre el1950 i el 1958, i que, en paraules de Rodari, és una selecció per a nens perfecta per la granvarietat de temes que toca i la mesura justa de moral, política i sàtira. L?autor no deixa indiferentsels lectors i els seus poemes no deixen de ser jocs de paraules, sons i significats plensd'humor i de crida social i política.
Gènere: Àlbum ilustrat
Estat: Consultar disponibilitat
Enquadernació: CARTONÉ
Preu: 12,95 €
Llibre sobre: Sentit de la vida i ètica, il lusions i imaginació, poesia, Álbums il·lustrats, fantàstica, Àlbums il.lustrats més recomanats.
Descripció: Un zoo multiforme que no para de bellugar-se, ascensors que es transformen en astronaus, comptables balancí i dinasties de poltrons, accents que desapareixen, parèntesis que es descuiden de tancar, punts i coma belluguets, ritmes entremaliades i juganers.... Com tots els llibres de Gianni Rodari, aques és una invitació a deixar-se arrossegar alegrement pel món de la fantasia, sense renunciar a una mirada crítica sobre el món.
Tirallongues del cel i la terra aplega poesia per a totes les edats amb petites dosis d'humor i diversió, però també de sàtira política i social. Dues lectures diferents del mateix autor per a nens i per a adults.
Afegir
QUANTITAT:
Google Maps
localitza'ns fàcilment
C / La Ordana, 14 · Sant Joan d'Alacant, 03550 Alacant (Espanya)
Tel. 965650208 · www.llibresinfantils.es