Idiomes >
ESTAT DE LA COMANDA
PRODUCTES: 0
PREU: 0,00 €
INICI
NOVETATS
GUIA DE COMPRA
EL MEU COMPTE
EMPRESA
CONTACTE
visita la nostra
BOTIGA FÍSICA
FITXA TÈCNICA
foto  1 de 1
Títol: ¿DóNDE ESTá MI ZAPATO?

ISBN: 978-84-92608-59-1
Edat recomanada: 3 - 5 anys (Pre-lectura)Majúscula i lligada
Editorial: Kalandraka-Junio-2014
Autor: Tomi Ungerer/Traducción de XOSÉ BALLESTEROS
Nombre de pàginas: 36
Idioma: Castellà
L'opinió de Chus: "On és el meu sabata?" Es va publicar per primera vegada el 1964 i 50 anys després segueix conservant la frescor i l'originalitat del primer dia. En aquesta obra per pre-lectors i primers lectors, Tomi Ungerer utilitza el recurs del camuflatge-que ja havia practicat a "Els tres bandits" amb la figura dels peculiars barrets dels protagonistes-per proposar-los un senzill joc visual: indagar en les formes, escodrinyar en els detalls i els escenaris que envolten als personatges, per trobar l'objecte perdut.   Només cal el títol del llibre per deixar l'interrogant obert a cada pàgina: una incitació a la recerca, a la curiositat i al desenvolupament de l'agudesa visual, a través d'il · lustracions recognoscibles i una paleta bàsica de colors.     ■ Temàtica: localització d'un objecte perdut,  ocult en la il · lustració. ■ Edat recomanada: pre-lectors, primers  lectors. ■ Destaca: clàssic de la literatura  infantil i juvenil contemporània; joc de  agudesa visual; l'autor i il · lustrador de  "Els tres bandicos", "Críctor" i "Adelaida"  (Kalandraka).
Gènere: Àlbum ilustrat
Estat: Consultar disponibilitat
Enquadernació: CARTONÉ
Preu: 13,00 €
Llibre sobre: Tradicions i Jocs, Álbums il·lustrats, 3-5 anys pre-lectura(majúscula i lligada), Àlbums il.lustrats més recomanats.
Descripció: Un, dos, tres i quatre,
On està la meu sabata? ...
Un clàssic per desenvolupar l'agudesa visual i la curiositat buscant en les il · lustracions un objecte subtilment camuflat en les formes dels objectes i els personatges. Originalitat i frescor, mig segle després de la seva primera publicació.
Afegir
QUANTITAT:
Google Maps
localitza'ns fàcilment
C / La Ordana, 14 · Sant Joan d'Alacant, 03550 Alacant (Espanya)
Tel. 965650208 · www.llibresinfantils.es