Idiomes >
ESTAT DE LA COMANDA
PRODUCTES: 0
PREU: 0,00 €
INICI
NOVETATS
GUIA DE COMPRA
EL MEU COMPTE
EMPRESA
CONTACTE
visita la nostra
BOTIGA FÍSICA
FITXA TÈCNICA
foto  1 de 1
Títol: A LA CUINA, DE NIT

ISBN: 978-84-8464-857-4
Edat recomanada: 3 - 5 anys (Pre-lectura)Majúscula i lligada
Editorial: Kalandraka-Febrero-2014
Autor: Text i il·lustracions de MAURICE SENDAK Traducció de MIQUEL DESCLOT
Nombre de pàginas: 48
Idioma: Català
L'opinió de Chus: “A la cuina, de nit” és un clàssic de 1970 en el qual Maurice Sendak evoca records de la seva infantesa: l’autor tenia 11 anys quan, a la Fira de Nova York, va quedar meravellat davant l’aparador de la pastisseria Sunshine Bakers, el lema de la qual era “Nosaltres fornegem per tu mentre tu dorms”. Anys més tard, Sendak explicaria que aquest llibre fou una mena de venjança: “Ara sóc suficientment gran per quedar-me despert a la nit i saber què passa a la cuina, de nit!” Es tracta d’un relat oníric, un text rimat que transmet diversió i energia, protagonitzat per un nen i tres pastissers caracteritzats com a Oliver Hardy. Les il·lustracions són un homenatge al Little Nemo in Slumberland, de Winsor McCay, del qual reconeixia la seva influència artística: “Dibuixem, no pas sobre la memòria literal de la infància, però sí sobre la memòria emocional, la seva tensió i la seva urgència. Cap de nosaltres ha oblidat els seus somnis infantils”. Per la quantitat de guardons que ha rebut, aviat es va convertir en una obra de referència. Malgrat això, va ser censurada a biblioteques públiques i escolars per un sector conservador de la societat nord-americana, que consideraven escandaloses les pàgines en les quals el protagonista apareixia despullat. ■ Temàtica: relat oníric ambientat en una pastisseria de Nova York. ■ Edat recomanada: a partir dels 4 anys. ■ Aspectes destacables: guardonat amb la Medalla Caldecott, entre d’altres molts premis; homenatge a Little Nemo de Winsor McCay; de l’autor i il·lustrador d’“Allà on viuen els monstres” Editat en català,castellà,euskera i gallec
Gènere: Àlbum ilustrat
Estat: Consultar disponibilitat
Enquadernació: CARTONÉ
Preu: 15,00 €
Llibre sobre: Sentiments i emocions, il lusions i imaginació, Álbums il·lustrats, 3-5 anys pre-lectura(majúscula i lligada), Àlbums il.lustrats més recomanats.
Descripció: "Nosaltres fornegem per tu mentre tu dorms": un record d'infància que, mitjançant el relat oníric, s'ha convertit en un àlbum de referència a tot el món, superant fins i tot la censura del puritanisme. El 2014 és l'any Sendak de Kalandraka.
Heu sentit mai parlar d'en Quel,
que en sentir uns sorolls de nit
va cridar: Prou! Silenci!
I va caure en la fosca, tot nuet,
més avall que la lluna i els pares adormits…
- CALDECOTT HONOR BOOK 1971
- NEW YORK OUTSTANDING BOOK OF THE YEAR
- SCHOOL LIBRARY JOURNAL BEST BOOK
- NEW YORK TIMES BEST ILLUSTRATED BOOK
- ALA NOTABLE CHILDREN’S BOOK
- LIBRARY OF CONGRESS CHILDREN’S BOOK
Afegir
QUANTITAT:
Google Maps
localitza'ns fàcilment
C / La Ordana, 14 · Sant Joan d'Alacant, 03550 Alacant (Espanya)
Tel. 965650208 · www.llibresinfantils.es