Idiomes >
ESTAT DE LA COMANDA
PRODUCTES: 0
PREU: 0,00 €
INICI
NOVETATS
GUIA DE COMPRA
EL MEU COMPTE
EMPRESA
CONTACTE
visita la nostra
BOTIGA FÍSICA
FITXA TÈCNICA
foto  1 de 1
Títol: ANEM A BUSCAR UN TRESOR

ISBN: 978-84-8464-819-2
Edat recomanada: 6 - 7 anys (Inici a la lectura)Lligada i impremta
Editorial: Kalandraka-Marzo-2013
Autor: Janosch/Traducción de EVA ALMAZÁN
Nombre de pàginas: 52
Idioma: Català
L'opinió de Chus: Editat en català i castellà "Gairebé mai les coses són com un pensa. O millor dit, gairebé sempre són just al revés ", els va dir el mussol vell a petit ós i petit tigre quan es van obstinar a aconseguir "el millor del món". Es van cansar de fer forats a la terra i de buscar fins i tot sota l'aigua, tot i que allà només van trobar algues, peixos i escombraries. I quan per fi havien obtingut els diners que volien per satisfer tots seus capritxos, van tornar a quedar-se sense res. enganyats i robats, van tornar a casa, fins aleshores havien viscut moltes aventures, s'havien barallat entre ells, i no només havien conegut al mussol ancià, sinó també al talp feliç, al peix del riu, el lleó dels pantalons blaus, la gallina boja i al ruc viatger. "Anem a buscar un tresor", juntament amb "Que bonic és Panamà!" i "Correu per al tigre", forma part d'una sèrie de llibres amb els que Janosch-després d'una primera etapa en què els seus llibres tenien un cert rerefons polític-enalteix el valor de l'amistat, amb històries protagonitzades per animals humanitzats. en aquesta ocasió, ós i tigre aprenen que els autèntics tresors de la vida no sempre estan en l'econòmic ni en el material. Amb unes il · lustracions alegres i coloristes, clàssiques i planes, d'estil infantil, aquest entranyable relat de Janosch desprèn humor i deixa un pòsit sentimental d'optimisme i innocència, amb un inesperat final que satisfà les expectatives dels personatges. ■ Temàtica: relat sobre la veritable riquesa. ■ Edat recomanada: a partir de 7 anys. ■ Aspectes destacables: clàssic de la literatura Infantil; l'autor i il · lustrador de "Que bonic és Panamà! "i" Correu per al tigre " (Kalandraka), animals humanitzats; materialisme, amistat, el valor de la senzillesa.
Gènere: Àlbum ilustrat
Estat: Consultar disponibilitat
Enquadernació: CARTONÉ
Preu: 15,00 €
Llibre sobre: Amistat, sentit de la vida i ètica, il lusions i imaginació, Álbums il·lustrats, 6-7 anys inici a la lectura( lligada i impremta).
Descripció: Buscant fortuna per poder satisfer els seus capricis, Ós i Tigre es troben amb el talp, el peix, el lleó, la gallina i el ruc. Però és el mussol el que els dóna un bon consell sobre el millor dels tresors: l'amistat.
I després el petit tigre també volia una gorra de pilot
de carreres amb una sivella. I un llum vermella per posar-
damunt del llit i unes botes d'esquimal.
-I encarreguem uns vestits d'estiu molt elegants
-Va dir el petit ós-i ens anem al ball dels caçadors.
Ens llancem a la pista i ballem un tango marxós!
Ai, sí, tigre, quina meravella!
- Vinga! -Va dir el petit tigre-. Anem a buscar un tresor! .
Afegir
QUANTITAT:
Google Maps
localitza'ns fàcilment
C / La Ordana, 14 · Sant Joan d'Alacant, 03550 Alacant (Espanya)
Tel. 965650208 · www.llibresinfantils.es