Idiomes >
ESTAT DE LA COMANDA
PRODUCTES: 0
PREU: 0,00 €
INICI
NOVETATS
GUIA DE COMPRA
EL MEU COMPTE
EMPRESA
CONTACTE
visita la nostra
BOTIGA FÍSICA
FITXA TÈCNICA
foto  1 de 1
Títol: LA COSA QUE MáS DUELE DEL MUNDO

ISBN: 978-84-934499-6-2
Edat recomanada: 3 - 5 anys (Pre-lectura)Majúscula i lligada
Editorial: OQO-2005-Reedición -MARZO 2016
Autor: Paco Liván & Roger Olmos
Nombre de pàginas: 36
Idioma: Castellà
L'opinió de Chus: La hipòtesi que formula la llebre, el que fa més mal del món és la mentida, serà demostrada en un relat fantàstic i divertit que provocarà en el lector, a més d'alguna rialla, la reflexió i una resposta emocional. Durant segles, els contes han estat, en molts poblats d'Àfrica, la primera escola. Tot i que cada lloc té el seu estil particular per abordar les històries, els contes tradicionals africans a més de impregnats de contingut simbòlic, atresoren coneixements i saviesa ancestral, és comú exposar-hi meditacions cosmològiques i filosòfiques sobre la vida, reviure valors oblidats, tractar d'educar, guiar els individus i, com en aquest cas, transmetre ensenyaments. La hiena, que encarna en aquest conte el caràcter hipòcrita i roí d'alguns éssers humans, experimentarà en la seva pell l'amarg gust de la mentida. Les il.lustracions de Roger Olmos presenten personatges expressius, hiperbòlics, carregats d'humor. Amb traç precís i agut, aporta la seva visió personal d'una història que, a través d'un divertit exercici d'escriptura, ens acosta a la paraula, al pensament ia l'herència cultural de Costa d'Ivori. Menció WHITE RAVEN (Internationale Jugend Bibliotek de Munich) entre els àlbums més bonics del món 2006 PREMI LLIBRETER 2006 al MILLOR ÀLBUM ILUSTRADO Text de Paco Liván, a partir d'un conte popular de Costa d'Ivori Imatges de Roger Olmos Edat: més de 5 anys Tem:Sinceritat
Gènere: Àlbum ilustrat
Estat: disponibilitat inmediata
Enquadernació: CARTONÉ
Preu: 13,51 €
Llibre sobre: Portar-se bé(bons costums), cultures del món, Álbums il·lustrats, 3-5 anys pre-lectura(majúscula i lligada).
Descripció: La llebre i la hiena conversen, en una jornada de pesca, sobre assumptes quotidians. "La mentida és la cosa que fa més mal del món", va dir la llebre, i la hiena es va posar a riure. Per dur a terme la difícil demostració, la llebre elabora, a la porta de palau, un "pastís" molt especial que provocarà la còlera del rei, després comptarà amb la complicitat de les mosques, expertes en ca ... gairebé tot tipus de olors, que buscaran entre els animals, el culpable de l'obra.
Afegir
QUANTITAT:
Google Maps
localitza'ns fàcilment
C / La Ordana, 14 · Sant Joan d'Alacant, 03550 Alacant (Espanya)
Tel. 965650208 · www.llibresinfantils.es